marți, 24 iulie 2012

DECI...

daca USL spune ca cei care vor debarcarea lui Basescu si voteaza DA sunt 75 sau 80%, (dintre cetatenii tarii) de ce sar acum in sus ca PDL boicoteaza referendumul? Ar trebui ca 50%+1 sa fie floare la ureche pentru ei. Sa nu ii afecteze cu nimic, mai ales ca intre 7 si 23 au timp destul pentru mers la vot. Chiar ar trebui sa le rada in nas... basistilor.
Ok, suntem in miezul verii si multa lume este in vacanta, fara mare chef de mers la vot, insa cei de la USL au ales aceasta perioada ciudata in care sa efectueze debarcarea lui Basescu. Puteau sa astepte pana in septembrie.

3 comentarii:

Nico spunea...

Exact Adela,
Mie mi se pare din ce in ce mai puternic ca sunt intr0un cosmar, nu cred ca poate sa fie adevarat. Nu stiu daca ai citit articolul recent din bloomberg despre Romania, dar mi se face rusine cand ma gandesc la toti colegii japonezi, americani sau britanici si care stiu ca citesc bloomberg toti, de ce o sa creada despre Romania, noi ca si popor si scoala romaneasca. Iar weekend-ul acesta sa voteze umilitii ceilalti. Mi se par absolut aberante panourile din Bucuresti. Ma intreb cat de prosti ii cred politicienii USL pe romani si cat de prosti suntem de fapt??.....retoric evident...

adela sirghie spunea...

Toata lumea spera ca pe 29 iulie sa se termine... dar nu se va termina nimic, de-abia atunci va incepe cosmarul.

Sabina spunea...

Adevarat, cam multe "nepotriveli". Nu tot ei au boicotat si minunatul recensamant?