luni, 9 iulie 2012

Marea dragoste si vara vrajbei noastre

Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta apare pe coperta din iulie a revistei Tango. In interiorul acestei reviste, gasiti un interviu luat de Alice Nastase. Eu o cunosc si pe Alice Nastase si o cunosc si pe Daciana Sarbu(de pe vremea cand nu era maritata cu Victor Ponta).
Din ce scrie Alice, dupa ce a aparut revista Tango cu Daciana pe coperta, a primit nenumarate reprosuri  de la cititoare si de la prietene, toate avand in prim plan aceeasi idee: ca ea, ca redactor sef, se da bine cu Noua Putere. Ca este o oportunista carevasazica. Reprosurile insa i-au picat destul de prost lui Alice, pentru ca pe pagina de facebook a scris un text in care a explicat negru pe alb: ca nu tine nici cu Psd, nici cu Pdl-click AICI . Ca parerea ei este ca Traian Basescu nu ar trebui suspendat. Ca frumoasa coperta cu Daciana a fost realizata in urma cu doua luni(asa se lucreaza la revistele glossy), cand lucrurile stateau cu totul si cu totul altfel. Ca nu vede de ce coperta cu frumoasa Daciana nu poate sa apara daca convingerea ei de ziarist este ca suspendarea lui Basescu nu isi avea rostul in acest moment, si ca noua putere instaurata face multe greseli de la inceput si irita intreaga Uniune Europeana si America.
Apoi a fost hulita de doua parti, una mai extremista ca alta. Intai, ca e o pesedista oportunista si ia interviuri sotiei primului ministru. Apoi, dupa ce ea a explicat ca lucrurile nu stau asa, anti-basestii i-au sarit si mai violent la beregata,  sustinand ca Alice nu mai merita citita ca il sustine pe Basescu. A pierdut multe cititoare fidele si de-o parte si de cealalta. Fete care au adorat-o citindu-i tuluratoarele povesti din Marea Dragoste, fete care s-au identificat pana la lacrimi cu suferintele inimii ei pline de iubire si suferinta, au plecat de pe paginile ei fiindca nu a fost indeajuns de vehementa nici cu Daciana, nici cu Traian Basescu.
Eu nu cred ca aceste lucruri ar trebui sa ne desparta atat de violent. De fapt as vrea sa nu ne mai lasam invrajbiti atat de usor, cu instrumente atat de primare. Ambele tabere au lucruri putrede, in fiecare dintre ele regasim puncte inselatoare si nisipuri miscatoare.

Niciun comentariu: