vineri, 5 octombrie 2012

Ciocoii vechi si noi

Corina sta in fata camerelor tv si plange de salta camasa de pe ea. Mvaaaiii...Sa nu imi spuneti cat de cool este ea si cat de cool este sa castigi cu Loteria Vizelor si sa pleci in America, taramul tuturor posibilitatilor.
Aceasta actiune mi se pare culmea ipocriziei.
De ce pleaca draga de Corina tocmai acum, cand al Romaniei cel mai cinstit guvern ever a ajuns la putere? Cand ciocoii vechi au fost inlocuiti de ciocoii noi? Din care faci si tu parte, esti chiar o vedeta TV. De ce se plange ca fata ei nu are posibilitati/viitor decent in Romania? A fost pe baricade, a luptat zi si noapte sa demaste PDL-ul, sa il alunge pe dictator, sa vina guvernul Ponta. A luat bani buni pentru asta. Ei bine, draga Corina, esti o invingatoare. PDL aproape ca nu mai exista, Dreapta e o adunatura  ciudata si fara sanse reale acum pe 6 decembrie, iar PPDD nu este decat culmea USL-ului. De ce nu esti fericita? De ce nu culegi laurii luptei tale neintrerupte din ultimii cinci ani?
Esti in echipa castigatoare.
De ce pleci?
De ce crezi ca nu ai nicio sansa cand ai luptat si sustinut cel mai cinstit guvern al Romaniei?
Ai luptat sa ne salvezi de PDL si ai reusit. Ai vrut sa ne convingi seara de seara ca tu stii ca lucrurile vor fi bune si frumoase daca vine Ponta calare pe calul mare si viteaz si curat numit USL. Pe multi i-ai convins. Multi s-au uitat in gura ta.
Si acum, iti iei banii castigati pe vremea cand voiai sa ne scapi de PDL si pleci. Pleci ca nu iti convine PSD. Ei bine, trebuie sa te bucuri, si tu ai un mare aport aici. Venirea PSD ti se datoreaza intr-o mare masura.
Pai e bine, mai Corina? Pai nu iti este rusine, mai Corina?
Pe cei pe care i-ai convins ca merita sa voteze PSD cui ii lasi?
Care e mesajul tau pentru amaratii astia care ti-au sorbit cuvintele seara de seara?


Un comentariu:

Nico spunea...

:)))
Cam asa ceva