miercuri, 24 octombrie 2012

taci din gura!

Urat mai procedeaza Daciana Sarbu cand e prinsa ca greseste! Urat! Un avion Tarom a fost tinut la sol vreme de 45 de minute pentru ca ea nu a ajuns la timp la aeroport. Evident, sotul a sunat la Tarom sa amane decolarea. Fiind prim-ministrul Romaniei, i-a si reusit miscarea. Numai ca unii dintre cei care platisera biletul si nu au fost bucurosi cu aceasta aroganta, pe buna dreptate, s-au razbunat pe distinsa familie si au trimis povestea la Evenimentul zilei. Via Mircea Marian, cred ca la el am citit prima oara stirea.
Sincer, daca eram eu in avion, procedam la fel. Ma laud ca si eu sunt prietena cu Mircea Marian pe Facebook. Si cu Tapalaga. Si cu Sebastian Lazaroiu. De pe mobil le-as fi trimis povestea, la prima ora, plina de nervi. As fi facut si eu un scandal monstru.
Daca Daciana a procedat gresit, iar povestea nu mai poate fi ingropata, ma asteptam totusi sa si-o asume si sa taca. Si sa se gandeasca la faptul ca altadata nu ar trebui sa mai faca arogante de genul acesta, ca nu toata lumea e simpatizanta pesede si inghite asa ceva.
In schimb, Daciana aduce justificari e genul ca ... si Elena Basescu ocupa trei locuri in avion. Adica aduce un nume la fel de greu in discutie, cu o poveste la fel de tare, tocmai pentru ca lumea sa vada subiectul Baseasca si sa uite de aroganta ei.
Propaganda comunista de doi lei.
Sa iti fie rusine, Daciana Sarbu -Ponta!

Intrucat acum cateva minute a aparut si un act oficial, conform caruia, o data la 4 saptamani avionul in cauza decoleaza cu 45 de minute mai tarziu decat orarul afisat pe, eu am ales totusi sa nu sterg textul de mai sus.
Acesta ramane, laolalta cu intrebarea. Ok, aveai dreptate, dar pentru a demonstra, era suficient sa trimiti pe mail la Ev zilei programul modificat al Tarom. De ce trebuie sa spui repede mvaaai dar si Baseasca face nu stiu ce pe la Tarom? De ce trebuie sa te compari cu ea? Ti se pare ca noi nu stim ca Eba e de obicei, ridicola?
Sigur, dupa acest scandal austriacul Heinrich Vystoupil a refuzat functia de director executiv al Tarom. Evident nu cred ca acesta ar fi putut fi singurul motiv, dar-coincidenta sau nu, cele doua intamplari s-au suprapus. Nu cred ca Tarom poate avea manager privat.

2 comentarii:

Annamaria spunea...

De acord si eu. Este ingrozitor sa nu fii diplomat atunci cand esti o persoana publica ...

adela sirghie spunea...

Pai ce rasouns e acesta: Eba e mai rea, si ea face nu stiu ce?