duminică, 23 septembrie 2012

Cum sa castigi la ICR

Mediafax: "Poeta Doina Uricariu a fost numită, miercuri, în funcţia de director al Institutului Cultural Român (ICR) de la New York, înlocuind-o astfel pe Corina Şuteu, care şi-a prezentat demisia săptămâna trecută, după şase ani la conducerea filialei newyorkeze a instituţiei.''

Atat de tare si ascutit a tipat Doina Uricariu in ultimele luni pe facebook, in presa scrisa/tiparita, la toate emisiunile unde a fost invitata, ca Traian Basescu e un tiran sangeros care se hraneste cu sangele pensionarilor, ca Romania e colonie si sclava in UE, ca numai si numai USL si Victor Ponta pot salva tara de la dezastru, incat iata ca a primit si rasplata: postul de director ICR New York. Numire politica, pe filiera Andrei Marga.
Chiar ma intrebam de ce tipa poeta aceasta atat de tare, la modul urat si dizgratios chiar.  Din interes evident, doar a primit, acum, la batranete, postul vietii ei.

Un comentariu:

Unknown spunea...

triiiiist....iar acum cand "ilustrul" Marga e in fruntea ICR probabil vor mai fi numiri...omuleti care vor promova in continuare....caloriferul....:))