luni, 10 septembrie 2012

Cat de departe ati mers?

Sa fii acuzat de prietenii tai (din viata reala, de pe faecbook si de aiurea) ca nu ai votat, sa te stearga din lista de prieteni si sa se desparta de tine.
Sa ii acuzi pe prietenii tai (din viata reala, de pe facebook si de aiurea)ca au votat, sa ii stergi din lista de prieteni si sa te desparti de ei.
Nu mi s-a intamplat(sau poate nu am aflat pana acum), dar cunosc multe cazuri concrete.
Aceasta mi se pare cea mai mare monstruozitate.

3 comentarii:

Mihaela spunea...

Da, mi se pare ca doar daca esti un imatur poti sa faci asta. Si din cate stiu ai drept de vot doar daca ai peste 18 ani. :)

Syletto spunea...

Nu ti se pare ca societatea este din ce in mai divizata si mai radicala? Si ca radilizarea asta provine dintr-o criza morala potentata de criza economica? Pe masura ce criza economica se adanceste si se prelungeste, din ce in ce mai multe straturi sociale sunt afectete iar morala noastra se degradeaza. Acum, cand clasa medie este atinsa, cand din ce in ce mai multa lume nu mai vede solutii si nu mai are speranta pentru ziua de maine, nu mai are resurse materiale, si toata educatia si experienta lor sunt insuficiente pentru gasirea unui loc de munca care sa-i garanteze plata ipotecii, a ratelor la credite, ne intoarcem unul impotriva celuilalt. Impotenta noastra ne face sa privim cu ranchiuna prietenii, cunostitele, sa gasim ,,vinovatii" in cei care au votat/n-au votat...

adela sirghie spunea...

Da, si eu cred ca middle class este motorul catre civilizatie. Dar oamenii care se califica aici sunt si primii afectati de masurile unui guvern socialist/populist. Urmeaza regresie.