joi, 21 aprilie 2011

Nu am inteles niciodata

Imi place ideea de monarhie, dar atat.
Inteleg si faptul ca cine a avut tronul unei tari, chiar si mica si amarata cum este Romania, il mai vrea inca o data si viseaza sa il obtina-vezi AICI
Dar totusi nu inteleg de ce Romania ar trebui sa redevina, dupa unii si altii, monarhie(=salvarea tarii) si tronul sa apartina familiei de Hohenzollern.
De ce o familie stapanitoare germana pe tronul Romaniei?
Nici citind aici nu m-am lamurit,  pesemne nu voi afla niciodata...

3 comentarii:

Iulia spunea...

probabil pentru ca inca suntem o tara COMUNISTA plina de securisti obositi si imputiti care ii intalnesti peste tot unde mergi si mai ales avand functii de stat..o da mi-ar place sa redevenim monarhie.

mariana spunea...

Nu as dori in niciun caz ca Romania sa devina monarhie.Avem si-asa destui care nu fac nimic,daca ne mai bantuie si ideea aceasta care costa destul de mult,atunci chiar vor fi oameni care vor muri de foame pe strada la propriu.
Are Romania bani sa organizeze,nunti de miliarde,aniversari la fel de scumpe,garda regala si multe altele,in contextul in care aici domneste in aproape toate domeniile o saracie lucie?

adela sirghie spunea...

Monarhia ar trebui intretinuta cu bani de la buget(asa e si in Anglia si peste tot). Am avea, asadar, inca o institutie de intretinut din banii nostri. Ce ar insemna asta? Simplu, mai multe taxe.