luni, 4 octombrie 2010

pisica de la Guvern e cea mai taaare

Patru barbati s-au laudat despre cat de destepte sunt pisicile lor. Primul om era inginer, al doilea om era  contabil, al treilea om  era chimist si omul al 4 – lea era angajat al guvernului. Pentru a demonstra asta, inginerul a chemat  pisica lui:
“T la patrat, fa-ti jobul.”
T la patrat s-a urcat pe birou, a luat niste hartie si pixul si a trasat imediat un cerc, un patrat, si un triunghi. Toata lumea a convenit ca a fost destul de destept. Dar contabilul a spus ca pisica  lui ar putea face mai mult. El a chemat si pisica lui si a zis:
“Foaie de calcul, fa-ti jobul.” Foaie de calcul s-a dus la bucatarie si s-a intors cu o duzina de prajituri. Ea le-a impartit in 4 gramezi egale de cate 3 prajituri. Toata lumea a convenit ca a fost buna. Dar chimistul a spus pisica lui ar putea face si mai mult. El a chemat si pisica lui si a zis:
“Masura, fa-ti jobul.” Masura s-a trezit, mers la frigider, a luat un litru de lapte, a luat o sticla de 10 uncii din dulap si a turnat in sticla exact 8 uncii fara verse o picatura. Toata lumea a convenit ca a fost destul de bine. Apoi cei trei oameni s-au intors spre angajatul  guvernului ai au spus: “Ce poate face pisica ta?” Angajatul guvernului a chemat pisica lui si a spus, “Pauza de cafea, fa-ti jobul.”
Pauza de cafea sari in picioare ……. manca toate prajiturile, bau laptele …….. se caca  pe hartie ……. regula celelalte trei pisici ……. apoi pretinse ca ultima activitate l-a  ranit la spate. A intocmit un raport pentru conditiile nesigure de munca ……. a cerut despagubiri acordate lucratorilor, apoi pleca acasa pentru tot restul zilei, in concediu medical.
Iata, prietene, de ce toata lumea vrea sa lucreze pentru GUVERN.

Niciun comentariu: