joi, 15 aprilie 2010

uraaaaaa! gata si cu Ani

ANI(Agentia Nationala de Integritate) a suparat pe multi. Chiar si pe obraznicul de Mazare Invincibilu l-au calcat in pepeni, de multe ori l-am vazut spumegand abitir la televizor, transpirat de nervi. Inteleg ca Ani luase la puricat averile a sapte judecatori de la Curtea Constitutionala(din noua), il cerceta pe Corneliu Vadim Tudor si mai avea si peste o suta de dosare ale parlamentarilor romani. In plus, sa nu uitam dosarul marelui doctor Bradisteanu, care nu poate justifica o suma de peste patru milioane de euro, castigata in perioada cand avea un salariu amarat. Pentru cine nu stie, Bradisteanu a fost acuzat ca a masluit licitatii cu aparatura medicala. Adica a cumparat vechituri de aparate medicale la preturi uriase, iar banii i-a virat in conturile lui si a gascutei cu care lucra. Vi se pare cunoscut? Tipic romanesc, asa se fac averile la noi, acestia sunt marii oameni de afaceri. Te mai intrebi de ce sistemul medical e in colaps? Nu mai pune intrebari retorice decat daca vrei sa iei la misto ppe careva.
Prin urmare, Ani incepuse sa deranjeze pe multi. Intai a fost asaa, ca un fel de durere la un calcai, apoi durerea a inceput sa urce, surd, catre genunchi, iar acum ameninta sa treaca mai departe. Prin urmare, au trebuit luate masuri drastice. Logic, cei sapte judecatori de la Curtea Constitutionala au votat Ani ca fiind neconstitutionala si gata, au terminat-o, i-au limitat atributiile si au scapat si ei de belele. Pot dormi linistiti, Ani nu le mai poate face nimic, nu ii mai poate intreba nimeni de averi. Nu mai e mult, o sa vedeti si Voicu va iesi si el din arest. Doar a spus ca e nevionovat si ca singurul care ii vrea raul este numai Traian Basescu.
Cum spuneam, oamenii acestia care fac parte din sistem vor cadea mereu in picioare. Pentyru ca ei sunt de fapt sistemul.
In alta ordine de idei, un actor din Eu cand fluier, fluier, a fost inchis (tot ieri!)pentru ca facea parte dintr-o gasca ce spargea apartamente. Am inteles ca a fost gasit vinovat pentru ca a furat un telefon mobil si nu mai stiu ce mizilicuri, fdeci furt calificat. Sigur, e vinovat, deci trebuie sa plateasca. Risca 15 ani de inchisoare!

Niciun comentariu: