miercuri, 1 august 2012

Am obosit

Stiind ca nu am mers la vot, multe voci tin sa imi spuna cat de obosit si de terminat pare sa iasa Basescu din  povestea cumplita a referendumului. Si eu le-am spus tuturor ca asa este, ca i se citeste epuizarea pe chip. Ca e normal sa fie asa, dupa o batalie de asemenea anvergura. Chiar si noi, cetateni de ambele tabere, care am stat pe margine si am urmarit stirile, tot lipsiti de vlaga suntem la data de 1 august. Luptele epuizeaza.
Asteptam invalidarea referendumului. Basescu iese obosit si sifonat, nici pe de parte victorios, dar nici infrant. A mai castigat timp. Dar macar a iesit viu. Pe de alta parte, dupa invalidarea referendumului, Ponta si Antonescu vor iesi morti din punct de vedere politic.

Un comentariu:

Nico spunea...

Adela, chiar asta ii spuneam aseara sotului meu. Numai ca in privinta lui Ponta si Antonescu, desi imi manifestam aseara aceeasi speranta....nu as fi asa de sigura, uiti dupa cum spunea cineva in revista 22 parca, "suntem un popor de veverite" ...nu tinem minte nimic, decat ce s-a intamplat in ultimele 3 zile...Dar schimbarea fata de acum 20 de ani e ca, partea aceea de populatie care denunta mizeriile din ultima luna, e mult mai mare.