vineri, 15 iunie 2012

PATAPIEVICI si scandalul ICR

Aproape toti cei cunoscuti mie au fost de parere, incepand cu ianuarie, unii chiar cu mai multa vreme in urma, dar jihadul a inceput cu momentul Smurd, ca PDL trebuie sa plece de la guvernare, ca USL este singura varianta care va putea sa ne scoata din impas. Pana acum, schimbarea PDL-ului aproape ca a fost infaptuita. USL e la putere pe cai mari, PDL e din ce in ce mai mic, iar Traian Basescu, desi demonizat in continuare, sta pitit fie la Neptun, fie la Cotroceni. Suspendarea lui sta inca pe masa  Guvernului, e clar ca se asteapta un moment prielnic. E o chestiune de zile, saptamani, poate luni, pana cand se va putea realiza.
USL a luat tronul PDL si inlocuieste toti oamenii corupti ai fostului regim si toti oamenii care au fost numiti pe linie pedelista. Pe toti.
Eu nu imi dau seama acum de ce se revolta tot Facebook-ul cu Patapievici atat de tare. E un lucru 100% dovedit: primul lucru pe care ii fac cei ajunsi la putere este sa numeasca ei tot ce misca in tara asta: raul, ramul...
Oamenii astia care voteaza chiar nu stiu ce vor? Chiar nu stiu ce fac?
E simplu: USL va inlocui tot ce a fost numit de PDL si de Presedinte, cat mai repede. Fie ca va place, fie ca nu va place, asta se va intampla. Nu veniti sa imi spuneti ca voi credeati ca Ponta ii va trimite cupcakes in forma de papion, din drag,  lui Patapievici care e "intelectualul lui Basescu".
Aceasta este politica, aveti grija ce va doriti, ca se va infaptui.
Cu Patapievici nu mai e nimic de facut,  e tras pe linie moarta. Poate ca il face Basescu consilier prezidential, cat mai poate, dupa modelul Lazaroiu.
In rest...fiti calmi, asa e viata, asa-i in  tenis, asa-i in politica...
Alea jacta est.

2 comentarii:

Camelian Propinatiu spunea...

Intelectualii basescieni au pierdut functiile lor fara a fi cainati de popor pentru ca, la putere, n-au facut nimic pentru intelectualitate: nici salarizarea profesorului cât sa poata citi nedispretuit, nici modernizarea bibliotecilor colectând de la marii capitalisti români si neromâni 2-3 miliarde euro, achizitionându-se carte occidentala universitara serioasa, materiale multimedia recente si soft didactic, restul cheltuielilor privind digitizarea intregii prese vechi, incepând cu cea din intervalul 1916-1956.

adela sirghie spunea...

Atunci asteptam o noua sansa: sa vedem ce vor face intelectualii lui Ponta.