miercuri, 30 martie 2011

Moni si Iri

Daca dai la o parte spoiala de civilizatie cu care mai reusim sa ne spalam dimineata, oare acesta este raportul femeie-barbat in zilele noastre?
Un barbat matur, de 48 de ani, ia drept soata o minora, care nici nu si-a dat bac-ul. Au o intelegere, ea ii face un copil, apoi prinde curaj si vrea sa scape. El sustine ca a fost inselat de minora si o distruge, incet incet, cu ajutorul judecatorilor...

3 comentarii:

Anca* spunea...

Doamne cat de enervat poate fi omuletul asta. L-am vazut la cateva emisiuni acum in ultimul timp si mi se pare ca joaca un teatru bine pus la punct. Face pe victima, se preface ca ''ii scapa'' informatii urate, si apoi schimba subiectul spunand ca nu vrea sa dea detalii. A insinuat asa de cateva ori la acces direct ca monica a facut avort, ca nu s-au casatorit decat ca ea a ramas insarcinata, si el nu poate sa permita un avort, dar ca ea a facut oricum. WTF? apoi ca o maltrateaza pe fetita, deci greata mi s-a facut de el. Apoi sa vad scrise pe prima pagina, glume despre Monica, ca se poate face chelnerita, masuza si asa mai departe, poate asa i-o incredinta judecatorul fetita. Nu ineteleg ce gunoaie de oameni pot lucra in presa si cum pot dormi noaptea legandu-se de oamnei care pana la urma nu le-au facut nimic.
Pe Monica o vedeam mereu cu fetita, pe asta niciodata. Si acum dintr-odata s-a trezit tata?

adela sirghie spunea...

Insa are mari sanse sa castige tot ce si-a propus.

Anca* spunea...

Deocamdata a castigat Monica Custodia temporara, sper s-o castige for good. Nu traim in tarile arabe, mai peste tot in lume copilul ramane cu mama sa. asa e firesc :)