vineri, 4 decembrie 2009

geoana nu e prost

Nu fac parte dintre cei care astazi ii striga in fata Prostanacule!
Mie Geoana nu mi se pare prost.
Nu mi s-a parut prost nici aseara.
Are un complex in fata lui Base, complex de care este evident ca nu a reusit sa scape, de cand s-au duelat la Primaria generala.
El a invatat un discurs, l-a spus destul de corect in fata camerelor de luat vederi, dar desi procentele il dadeau castigator, jocul psihologic a fost condus de Base.
Base a stat la panda ca o cobra, l-a ademenit si l-a taxat.
Cand a fost evident ca Vantu l-a tradat, a devenit livid si s-a pierdut cu firea. rau de tot, pentru ca de cealalta parte a baricadei, Base era sclipitor.
A te pierde cu firea, a claca si a te balbai pentru ca ai emotii nu inseamna ca esti prost.
Eu cred ca Geoana s-a vandut prea ieftin, a promis prea usor tuturor celor care l-au ajutat, implinirea tuturor dorintelor. Prin urmare, Vantu, considerandu-se deja stapanul lui, adica a viitorului presedinte al Romaniei, l-a chemat la el acasa. Eu cred ca l-a tradat, iar Geoana nu putea sa creada asa ceva. A fost uluit la confruntare.
Si evident, din aceste motive nu cred ca va putea fi un presedinte al Romaniei.

4 comentarii:

Butterfly spunea...

eu cred ca este foarte foarte prost, altfel cum ar putea fi numit un om care stiindu-se urmarit, se duce cu buna stiinta la Vantu? Indiferent care au fost motivele a cazut ca un prost in capcana, oricum base e mult mai siret decat el, iar geoana nu a stiut sa ii raspunda, nu a stiut sa il bata cu propriile arme,Geoana a fost o prada prea usoara pentru Basescu, ce pacat ca avem de ales intre cei doi...

adela sirghie spunea...

Cat de slab este Geoana am realizat numai in momentul confruntarii.
Dar eu cred ca daca Geoana ajuns pana aici, dupa nenumaratele lupte pentru putere din interiorul PSd, nu are cum sa fie prost.
A fost luat de prost in fata lui Basescu, care e sclipitor, dar aasta e altceva.

Ella Gheorghiu spunea...

Eu cred k este proooooooooooooost!
Tot mandatul lui Baescu,Geoana aparea scuipandu-l pe post non-stop...mie mi se pare ce este o unealta al tuturor "afaceristilor" si socialistilor...daca iese presedinte,va face numai ce ii vor comanda ei.

Demeter Szilard spunea...

amindoi sunt de tot rasul:)uite adevarul!in rest veti vedea in urmatorii 5 ani:))....
toate cele bune.Szilard