miercuri, 15 octombrie 2014

am revenit, ca iar ma doare prostia

Prostia ma fascineaza, va zic.
Sa zicem din politica, dar nu despre politica e vorba (neaparat) ci de o logica a prostiei.

Sa zicem, caci nu am dovada 100% ca Basescu a fost (este, va fi, treaba lui), securist.
Acum Victor Ponta e in plin scandal, ca a fost (este si va fi, treaba lui), ofiter acoperit.

Si vin unii si spun, minimalizeaza treaba, spala creiere, ca daca Basescu a fost securist si a fost ales bine mersi presedinte vreme de zece ani, lui Ponta ar trebui sa i se ierte si sa fie lasat, ca nu e nicio branza, pe principiul toti au fost, nimanui nu-i pute gura a usturoi.

Pai Basescu a fost ales acum zece ani, oameni buni. Nu mai candideaza, pleaca definitiv de la Cotroceni. Ne-am mai desteptat si noi de atunci. Si ne-am desteptat tare-tare si acum cinci ani, ca a venit criza si am cascat mai bine ochii.

De ce nu au scos la iveala contracandidatii, la vremea duelului, celebrele personaje Adrian Nastase si Mircea Geoana aceste acuzatii zdrobitoare impotriva lui si sa faca un scandal monstru, cu servicii si agenti 007? Nu s-au gandit la treaba asta? Exista limite pe care si le-au impus? Erau cu totii si au zis sa se ierte intre ei?
Avantaj Basescu…asta a fost steaua lui, bulanu' lui, nah. Oricum o iei e TRECUT.

Acum nu e deloc treaba buna sa compari ce se intampla acum cu ce era acum zece ani. Vremurile s-au schimbat, mijloacele de informare s-au rafinat, iar un candidat la presedintie trebuie luat la rost, nene. La trei pazeste.
Ce logica e asta? Daca Base a fost securist, alegeti-l tot pe Ponta ca si el vine din zona aia. Pai nu ar trebui sa nu ne placa sa gandim asa? Sa ii lasam balta pe toti securistii, in vecii vecilor Amin?


Anyway, ma mai citeste cineva in afara de 2-3 securisti platiti sa citeasca bloguri pe cuvinte cheie gen #Basescu, #Ponta,  #securist, #ofiteracoperit?
Nu? Ei bine, asa credeam si eu.

3 comentarii:

Mihaela Mih spunea...

Esti amuzanta, Adela! Nu ma mai intereseaza de mult politica, votez din respect pentru cei care au luptat sa avem dreptul asta, iar pe tine te citesc de fiecare data cu placere.

Anonim spunea...

Citesc eu.
Citesc de placere, nu sunt din categoria mentionata la sfarsitul postarii :)
Am citit, cred, tot de pe Lumea vorbeste, iar acum am vazut ca e ceva nou. Imi place cum scrii si de multe ori sunt si de aceeasi parere.
Pedra

adela sirghie spunea...

Ah, blogul acesta parca ar fi un castel parasit. Poate nu-i lipseste ceva farmec boieresc, dar trebuie sters praful si scuturate covoarele. Termopane nu-i pun, dar promit sa trec mai des, va multumesc!