luni, 7 iulie 2014

Bercea Mondialu si Izaura

Becea Mondialu si Izaura apar la televizor sa ne spuna ca e coruptie. Noi ii ascultam ca si cum ar fi o instanta superioara. Spun ca au dat genti de bani, sute de mii de euro, ultima suma vehiculata este de un milion de euro.
Cine sunt ei? Tigani din clanuri. Si noi ne uitam cu gura cascata la ei si le dam dreptate, daaaa, spun toate pensionarele abonate la Anene, uite treaba e putreda in Romania. Deci am ajuns sa ne uitam in gura unor tigani, care ne fac acum programa Tv.

Putina lume mai judeca drept: de unde au tiganii atatia bani cash? Cum poate un tigan sa vin asa dea, de pe azi pe maine, 600 de mii de euro, un  milion? De unde au avut bani sa ridice sapte-opt palate cu zeci de turle? De ce nu sunt luati serios la intrebari toti cei implicati de provenienta banilor? 
Cersetorie, hotie, trafic de persoane, nu ar trebui luata urma banilor tiganesti? Nu uitati, atunci cand dati bani la cersetori, atunci cand platiti unui tiganus parcarea- taxa de protectie pentru o ora-doua sa va lasati masina in centru in locuri unde parcarea nu se plateste, exact asta finantati. Nu va mai amagiti ca dati o felie de paine unor oameni infometati si nefericiti.

Sigur, Mircea Basescu este de o prostie rara. Mi-l si inchipui cum se uita dimineata in oglinda inchipuindu-si cum e el mai smecher decat frate-su. Ei bine, acele dimineti s-au dus.

Niciun comentariu: