miercuri, 4 septembrie 2013

Orasul si cainii

Eu am mai scris aici care este parerea mea, de aceea nu vreau sa repet, ma gandesc ca probabil o stiti, dar am gasit, oarecum in completarea celor spuse de mine, un text excelent-AICI

2 comentarii:

Anonim spunea...

Esti de acord cu eutanasierea?


p.s. nu voi reveni cu un comentariu in care sa incep sa injur s-au sa blestem daca ai alta parere decat a mea. (am avzut ca asta este moda in ultimele zile, sa te certi cu toti cei care au alte pareri)


Ana

adela sirghie spunea...

Nu am o pozitie transanta. Sunt cazuri(dar putine la numar) in care cainii trebuie euthanasiati.
Sunt de parere ca trebuie cercetate ONG-urile lui Oprescu, cele care au luat milioanele de euro de la Primarie sau UE (apartin fiului lui Oprescu si altor trei prieteni ai acestuia). Acestea trebuie sa dea banii inapoi si sa se reinceapa sterilizarea si constructia unor adevarate adaposturi.
Banii care vin(caci ei vin incontinuu) trebuie dati unor ONG-uri care sa ii cheltuiasca pentru a rezolva aceasta problema. Traseul banilor trebuie urmarit cu mare atentie. Daca banii ar fi ajuns unde trebuie, problema cainilor ar fi fost deja rezolvata.
Chiar acum o ora stateam de vorba cu o prietena care imi spunea ca tatal unei amice a fost implicat intr-o asa-zisa campanie de sterilizare(platita cu bani UE)si ca nici un caine nu a fost sterilizat. Toti banii au intrat in buzunarele oamenilor.
Ce sa mai spui? Ca e tot vina cainilor? Basescu a facut macel in 2000 si tot nu s-a rezolvat nimic. Oamenii de la sate si orase trebuie obligati prin lege sa isi sterilizeze animalele. Un veterinar sa umble din usa in usa si sa sterilizeze. Aici ar trebui sa mearga banii. Nu in buzunarele baietilor destepti gen Oprescu.