vineri, 14 iunie 2013

DIZLIKE

Ma mai uit pe Facebook. Oricum, cred ca apar mereu online pentru ca se conecteaza automat si nu am niciun chef sa caut setari sa rezolv problema.
Insa fac parte dintre persoanele care se amuza si se informeaza, deci relatia mea cu Facebook este una mai degraba relaxata. Nu am facebook pe teefon.
Dar consider ca am aflat multe lucruri interesante in acest mod, deci nu am a ma plange in vreun fel.

La un moment dat, una dintre prietenele mele scria ca ea da delete tuturor celor care i-au dat Like unei pagini a unui om politic. Nu conteaza care. Se lauda de parca asta ar fi cine stie ce fapta de vitejie care ar alinia Romania pe calea desavarsirii absolute. Eu nu eram fan al paginii, dar ma manca mana dreapta sa devin, ca sa vad daca imi da delete. Noi doua fiind prietene reale, nu virtuale. Sau ar fi fost mai bine sa ii spun aham, esti prietena cu nu stiu cine care mie mi se pare o scursura de om, pai iti dau eu un dizlaic cat casa, ca sa vezi cum sterg eu pe jos cu zece ani de prietenie si sa vezi cum e...

 Nu am facut nici una nici alta, dar m-am gandit destul de mult la intoleranta prietenei respective cu lista ei de prieteni. Nu, draga mea, nu poti controla toata lista prietenilor tai...
Un alt amic ne scria toat asa, foarte important, ca va dau dizlaic daca mai imi puneti link-uri politice, caci pe mine nu ma intereseaza politica. Pai nici pe mine nu ma intereseaza, dar uita ca ea se intereseaza de noi si nu putem iesi din bucla asta in care am intrat acum 23 de ani, de la Mineriadele glorioase ale lui Iliescu.
Bun si au mai fost cativa care tot asa anuntau dizlaicuri in cazul in care grupul de prieteni mai facea una sau alta, considerate nesimtiri si obraznicii, de exemplu posteaza poze cu mancare...
Mie aceste amenintari mi se par foarte stupide. Vrei sa dai dizlaic? Da-i dizlaic. Oricum el scrie pe wall-ul lui, care e casa lui virtuala, iar daca nu iti place, nu-l  frecventa.
Asa cum este si acest blog. Intrati aici daca aveti chef, daca credeti ca gasiti ceva interesant. Nu e nevoie sa fiti de acord cu ce scriu. Puteti sa aveti o parere diferita. Nu am planuit sa aliniez toti cititorii acestui blog dupa preferintele mele.

Niciun comentariu: