marți, 5 martie 2013

Partidul unic si biserica

IN OGLINDA:

5 comentarii:

Lili spunea...

Sunt total de acord cu toate afirmatiile.
Avand in vedere ca am un copil care se afla in scoala generala nu-mi convine deloc ca s-a scos educatia sexuala. Consider ca ar fi mult mai relaxant pentru copiii pentru ca majoritatea sunt stingheri in astfel de conversatii tinute cu parintii, dar in acelasi timp foarte curiosi.Poate daca s-ar intoarce aceasta "materie" in scoli nu ar mai fi aceasta explozie de mame adolescente. Sigur, legat de scoala sunt probleme mult mai mari decat asta, insa sa speram ca totusi ca politica si biserica se vor separa.

Ana spunea...

Frustrarile autorului pot fi completate si de frustrarile cititorului? Daca da, am atatea...Sunt perfect de acord cu tot ce scrie in poza postata de tine. Cel mai tare ma enerveaza cea cu avortul, mi se pare ca este ultrapersonala si tine de persoana in sine, nu de biserica, nu de politica, nu de lumea din jurul nostru. Poate am eu o parerea gresita, o frustrare. Tu ce parere ai?

adela sirghie spunea...

Eu am vazut foarte multe bloguri in care autorii pareau ca detin Adevarul Absolut. Ca stiu toate mecanismele lumii. Ca au raspunsul corect la orice intrebare pui tu, ca muritor de rand.
De aceea i-am spus blog de frustrari, ca sa fie clar ca lumina zilei ca pot fi subiectiva, plina de resentimente si de probleme rezolvate doar pe jumatate. Ca pot sa gresesc si sa revin asupra greselii.
Asadar, sunteti bineveniti, voi, toti cei care aveti frustrari...

adela sirghie spunea...

@Lili: atata vreme cat politicul are nevoie de biserica pentru a influenta voturile enoriasilor, va fi greu.

adela sirghie spunea...

@Ana: avortul trebuie sa fie decizia persoanei in cauza. Numai si numai a ei.
Restul-sa-si vada de viata si problemele lor.