luni, 28 mai 2012

Magda Catone si Serban Ionescu

Sa nu intelegeti ca nu il apreciez pe actorul Serban Ionescu. Ca nu imi pare rau ca un actor de valoare se stinge cu zile din cauza unei boli necrutatoare.
Insa in lumea actorilor, a fost mereu de notorietate faptul ca Serban Ionescu si-a inselat frecvent sotia, pe Magda Catone, ori de cate ori a putut. Si a putut de multe ori. Insurat fiind, a avut aventuri de o noapte, tiitoare, amante celebre, o viata condimentata. Nu vreau sa credeti ca ii fac vreo vina din faptul ca el a propus, ele au vrut si au acceptat si viata si-a urmat cursul.
O apreciez si pe Magda Catone. Are un copil dificil si razvratit, pe care il iubeste ca pe ochii din cap. Desi stia de aventurile sotului, au ramas casatoriti. Oaecum uniti. A acceptat, de dragul copilului, ca acesta sa nu creasca fara tata, fara model scl, eterna poveste. Sunt sigura ca la un moment dat au avut o inelegere. Care a tinut cat a tinut. Pana cand Magda si-a gasit si ea pe cineva. Atunci a vrut sa divorteze. Ea de el, din vina comuna. Pe nepotrivire de caracter. Serban nu a lasat-o,a declarat in fata judecatoarei ca vrea sa se impace, iar ea a cedat, printre lacrimi si suspine, de dragul anilor in care au fost impreuna, de dragul fiului, motivatii care de care mai inselatoare si mai nocive.
Ea continua relatia cu iubitul, Serban se imbolnaveste. Rau. Si vrea sa se razbune crunt ca se simte tradat. Si baga el divort acum,pentru ca Magda ii este infidela. Cu alte cuvinte, vrea sa o vada in genunchi, la mila lui adica, sub oprobiul public, lovita cu pietre. Dupa ce a inselat-o si umilit-o toata viata, Nu domnule Serban Ionescu, desi te-a inselat, Magda nu este ceea ce se cheama o infidela. Este doar proasta si nu stie sa lupte pentru drepturile ei, asa cum fac, alaturi de ea, la fel ca ea, exact in acest moment, milioane si milioane de femei.
Imi place din ce in ce mai putin Serban Ionescu. Actorul.
Dar daca ma gandesc la el ca barbat, ca fiind sotul Magdei, imi vine sa scuip pe el. Nu e aici relevant cat de bolnav esti.

2 comentarii:

Butterfly spunea...

Trist dar adevarat, oricum eu cred ca oamenii inteligenti au vazut ca si tine dincolo de ceea ce se scrie prin presa si au inteles ca ea a fost de fapt victima in relatia lor. Din pacate el s-a imbolnavit si are nevoie de ea, desi se da cocos si baga divort.

adela sirghie spunea...

Si a plecat femeia dupa el la Munchen, cu un alt avion, ca atunci cand are nevoie de ea, sa fie pe aproape...
Greu imi vine sa cred ca Serban ar fi facut la fel, daca era in locul ei. Pare imposibil.