luni, 6 februarie 2012

Iarna-i grea, omatul mare, semne bune anul are.

Observ ca plecarea lui Boc(demisia din aceasta dimineata) a dat aripi. Tuturor li se pare ca jumatate de pas a si fost facut. Urmeaza anticipate, plecarea lui Basescu, toate pe fast forward. Vom pune in locu lor oameni noi. Care oameni noi? Ei bine, Victor Ponta, Antonescu, Adrian Nastase, Marian Vanghelie, Hrebenciuc si ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra, Ion Iliescu. Printre oamenii noi il vom readuce, oarecum inapoi cu fastul cuvenit, si pe regele Mihai. Am scris oarecum-deoarece in locul lui va fi principele Duda.
Dupa aceea, lucrurile se vor indrepta catre un fagas normal. Va fi exact asa cum este astazi, dar cu alti oameni. Adica aceeasi de acum 15-20 de ani, daca tii cont de colosala epoca FSN si post-FSN.
Imi este greu sa cred ca asta vrea intreaga comunitate romaneasca de pe Facebook, dar acesta este adevarul.

In cazul meu, lucrurile stau cam asa: va rog sa imi recomandati, daca stiti, niste filme bune, aparute in ultima vreme, pe care sa nu le fi vazut deja.

4 comentarii:

Laura spunea...

Decat Victor Ponta sau Crin Antonescu mai bine Basescu. Sincer! Mi-e astia 2 (Ponta si Antonescu) imi inspira un mare sentiment de scarba. Ponta e ca un copilas care are impresia ca toata treaba asta cu politica e un joc pe care trebuie sa-l castige doar pentru a fi aclamat de ceilalti copii, iar Antonescu, oh, ma duce cu gandul la carciuma. Atat am avut de spus, ar mai fi, dar jignirile le pastrez :))
Asta e parerea mea..

adela sirghie spunea...

Parca am fi prinsi cu totii intr-o bucla din care nu mai putem iesi.

Anonim spunea...

Nu cred ca Antonescu bea mai mult ca Basescu.:)

adela sirghie spunea...

@Anonim:nu e vorba de asta...