luni, 5 septembrie 2011

Virgilica, un baiat de baiat...

Un baiat, Virgilica se plange AICI ca romancele sunt gasculite si curve, dar uita sa spuna ca hotii, smecherii, penalii, interlopii, violatorii, criminalii violenti, politistii corupti si "baietii destepti" cu sosete de diamant gen Truica sau Columbeanu sunt de sex barbatesc. Foarte barbatesc. Cel mai barbatesc cu putinta. O curva macar are regula de baza la vedere: o vrei, o platesti, isi face treaba, te duci la nevasta(constatare cinica, evident), nu vreau sa fiu simpatica cu Virgilica. Deloc.
Daca vrei o curva, o platesti. daca nu o vrei, nu o platesti. Depinde de tine. De chefurile tale de barbat singur si cinstit.
De ce Moni e curva si Columbeanu care s-a cuplat cu o minora trece un barbat respectat, demn si viril?
De foarte multe ori am auzit discutii in Centrul Vechi. Barbati romani, lucrand la multinationale, in functii de exexutivi, isi duc partenerii straini la carciumile de acolo. Evident, intrebarea cheie este: "Nu-i asa ca sunt femei frumoase in Romania? Nu-i asa? Se lauda cu femei frumoase si ieftine, apogeul turismului.
Ba-i asa, avem femei frumoase si ieftine, iar barbatii virili din tatra noastra nu le apara deloc, ba povestesc tuturor despre acest lucru, ca si cum ar fi o atractie turistica.
Sa nu se inteleaga ca tin neconditionat cu fufele si cu prostituatele, cu curvele si cu fetele de oras. Dar mi se par cel mai mic rau din tara asta condusa de barbati. Cel mai mic rau, mai Virgilica. Tu nu te uiti in jurul tau din cand in cand? Haide, te rog, mai gandeste-te putin Virgilica...

Niciun comentariu: