marți, 10 mai 2011

Regele Mihai se rupe de Casa de Hohenzollern

Citesc stupefiata aici ca incepand cu astazi, 10 mai 2011, nu va mai fi nicio legatura intre regele Mihai si Casa de Hohenzollern. Ca regele Mihai va rupe legaturile istorice si dinastice. Lucru imposibil, deoarece nu poti sa stergi cu buretele arborele genealogic. Nici sa vrei, pentru ca insemnele se afla intiparite pe vecie in ADN-ul tau. Daca Marea Familie s-a dezis de tine si te-a expulzat, ca urmare a intrarii Romaniei in razboi cu nemtii, ce sens mai are sa te dezici si tu in 2011?
Un gest lipsit de relevanta, la un nivel declarativ- superficial,  deoarece el chiar este un Hohenzollern si asa a si ajuns regele Romaniei, datorita faptului ca apartine unei familii stapanitoare.
Umfland gogoasa, daca vine cineva cu hartii si demonstreaza negru pe alb ca este urmasul lui Decebal(stiu, e o gogorita, dar sa presupunem), cine credeti ca ar fi mai "tare" dintre ei doi? Cine ar avea mai multe sanse? Regele Mihai, care incepand cu 10 mai 2011 nu mai e "de Hohenzollern", ci "doar" de Romania", pentru ca asta a fost dorinta bunicului, sau Decebal de Dacia?
Ei bine, eu tin cu Menumorut:)

Niciun comentariu: