marți, 10 august 2010

in apararea pitipoancelor

Am vazut ca la mare moda este sa dai in pitipoance. Ca sunt proaste, inculte, laudaroase, ca merg la Mall sau in Dorobanti, ca vaneaza barbati cu bani de care profita si le sug sangele.
Au aparut expresii de genul: te imbraci ca o piti, te rujezi ca o piti, iti pui silicoane ca o piti, te comporti ca o piti, puti ca o piti ca te-ai dat cu prea mult parfum, maaai fataaa.. Sau mai rau, spus cu superioritate :esti o piti!.
Pe toate blogurile, pe toate site-urile, dai in ele si comentariile curg garla. Si aia e o piti! Si prietena lu ala bogat si gras, manelistu ala, tot o piti e!.
Dar fetele acestea au aparut pentru ca societatea le-a cerut. Pentru ca barbatii le cer. Pentru ca in lumea asta traim. Nu omoara pe nimeni, nu calca cu masina pe nimeni, spera sa gaseasca pe cineva care sa le intretina.
Dar nefacand nimic, e cel mai usor sa dai in ele.

3 comentarii:

Anonim spunea...

acum daca te-am descoperit si tot ti-am spus ca citesc arhiva...eu chiar citesc,nu ma incurc....insa vad ca pe aici nu prea comenteaza lumea..:)

eu nu am nimic cu ``pitzi`` sunt si ele sau ei(pt ca sunt si de gen masculin)o alta categorie de persoane iar eu cred ca fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui atat timp cat nu aduce prejudiciu altora sau soc.
Mai rau este ca societatea noastra atat de mult promoveaza aceasta idee de ``pitzi`` ...incat si cele care nu intra in aceasta categorie dar au anumite accesorii...............intra tot in aceasta categorie, adica ideea este ca o femeie nu poate sa detina o masina buna decat daca i-a cumparat-o sotul sau amantul(vezi si exemplul cremei de maini),nu mai se promoveaza ideea ca prin munca iti poti tu cumpara orice....depinde de tine ce cale alegi.

pup

ps
sper ca m-am facut inteleasa

Anonima....care citeste arhiva

adela sirghie spunea...

Sa stii ca sunt foarte impresionata.
Chiar ai terminat beautynews?
Dupa cum vezi, scriu destul de rar pe Lumea Vorbeste, nu am promovat acest blog, scriu cand ma revolta ceva sau am o mica frustrare. E un blog care a aparut pentru ca sunt lucruri pe care nu le puteam scrie pe un blog de beauty.
In privinta accesoriile scumpe...eu le ador!

Anonim spunea...

Buna seara!


nu am terminat inca de citit tot,cand voi ajunge la zi te anunt,asa sunt eu cand ma pasioneaza ceva vreau sa aflu tot...iar acum se pare ca am facut o pasine pt blogul tau,cand am facut pt Leonardo Da Vinci sotul meu a spus ca divorteaza :) cumparam tot ce avea legatura cu Leonardo(carte in genere)...acum mai nou am blogul tau si Fidel Castro...ce sa mai nebunie curata.

Vacanta placuta ...zbor ca un flug de nea si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta acolo.

pup
Anonima...care citeste arhiva