luni, 24 august 2009

posta romana e superba!

mama mea a fost la posta sa trimita un colet in campulung muscel. nu a putut cumpara de la ei niciun fel de ambalaj de impachetat, nu aveau nici plicuri dublate, nici cutii, nici cutiutze, aveau numai pretentii. a rugat o vanzatoare de la un magazin de haine de langa sediul postei sa se indure de ea si sa ii dea o cutiutza, tipa s-a induplecat si i-a dat, fara bani. apoi mama s-a dus acasa, ca aia de la posta ii daduse indicatii precise, sa isi faca mama mea data viitoare temele cand vine pe la ghiseele patriei. ca pachetul sa il ia si sa il inveleasca in hartie alba, sa il lipeasca cu scotch nu stiu de care. buuuun. le-a facut pe toate. a ajuns din nou la posta, sa apucat sa completeze formularele. cand a ajuns la valoarea pachetului, trece 100 ron, vine postasul si ii spune...hahaha nu lasa pachetul ala aici ca se fura!

4 comentarii:

Beatrix spunea...

na hai ca asta a fost tare faza cu postasul:)) Nu stiu cum transporta posta romana coletele pentru ca atunci cand am trimis eu o trusa de machiaj catre cateva fete desi scria fragil si am platit taxa suplimentara,trusa a ajuns in proportii de 60% intreaga..ceea ce mi se pare aberant.Posta romana sucks din toate punctele de vedere!

MS spunea...

E bine ca a ajuns chiar si distrus . Daca era ok Posta romana poate mai foloseau si firmele compania statului ... mai intrau niste bani la buget. Ma intreb ... sa fie boicot pt sustinerea companiilor care au firme de curierat si posta rapida ? Dai un ban dar stii ca face ... sa traiesti in Romania . Tara dulce tara , da-mi miere de ma omoara !!!

adela sirghie spunea...

mika, asa a fost iti jur, nu imi venea sa cred
sa vina postasu sa iti spuna stiti, mai bine nu...
era vorba de testimonialul pt not beautiful enough
pana la urma am chemat fan courier, au venit acasa

adela sirghie spunea...

mai dar e diabolic
pentru ca sincer nu ai cum sa te lupti cu toate nimikurile astea
le iei ca atare
cedezi
chemi fan courier
si iti spui ca prost esti chiar tu, ca te-ai lasat umilit la posta.
as fi fericita sa ii concedieze pe toti si sa nu le dea nici salarii compensatorii
hoti ordinari!