sâmbătă, 19 iulie 2014

Jos Basescul!!!

In continuare aud/vad pe pagina mea de FB, strigate de moarte, de genul Jos Basescu, jos dictatoruuuuu!!!
Nu mi-am concediat amicii pe motive politice, nu...
Cu atat mai ridicole sunt aceste strigate cu cat omul oricum mai are doar trei luni.

Asadar, Basescul pleaca. Final.
Si cu restul ce facem? Vom striga "Jos cu totii"? sau vom fi fericiti ca a plecat unul si am facut dreptate in tara?


marți, 15 iulie 2014

Consultări Traian Băsescu - Victor Ponta & Ioana Petrescu, Cotroceni, 14...

Bun, deci avem aceasta inregistrare devenita virala in doar cateva ore de la difuzarea ei, din care se vede cu ochiul liber ca Finantele nu au venit la discutii cu cifre si cu planuri concrete. Ca de fapt aceasta a fost o intalnire degeaba, s-au mai spus niste glumite, s-au mai bagat niste contre, s-au dat ochii peste cap. Cred ca si eu as fi putut sa sustin o astfel de discutie infertila, pe baza celor cateva lecturi din presa zilei. Important este sa intelegem ca acest film va fi vazut de toate ambasadele si ca toti cei interesati de Romania se vor intreba cine sunt de fapt partenerii lor?

Ca pedeapsa, propun sa isi faca temele si sa mai incerce inca o data.

In rest, numai de bine: fie ca scade Cas-ul, fie ca nu scade, impozitul pe proprietate (case si masini) tot va creste.

duminică, 13 iulie 2014

ELODIA SI CIOACA

Iata ca dupa ani si ani Cioaca a fost condamnat la 15 ani de inchisoare. A reusit sa amane sentinta, insa pana la urma data scadentei a venit.
Si eu stau si ma gandesc acum, ca daca Cioaca ar fi fost ucigasul meu, mi s-ar fi parut ca a scapat usor. Pe viata ar fi trebuit sa ia pentru omor cu premeditare. Munca silnica, zi de zi.

Femeia aceea gratiata de Basescu, in jurul careia s-a creat destul de multa valva, cu cinci copilasi acasa, fusese inchisa pentru sase ani ca furase lalele din parc. In timpul detentiei, unul dintre copilasi i-a murit, avea doar cateva luni cand a fost mama lui inchisa. Pe ea nu au lasat-o sa participe la inmormantare.

luni, 7 iulie 2014

Bercea Mondialu si Izaura

Becea Mondialu si Izaura apar la televizor sa ne spuna ca e coruptie. Noi ii ascultam ca si cum ar fi o instanta superioara. Spun ca au dat genti de bani, sute de mii de euro, ultima suma vehiculata este de un milion de euro.
Cine sunt ei? Tigani din clanuri. Si noi ne uitam cu gura cascata la ei si le dam dreptate, daaaa, spun toate pensionarele abonate la Anene, uite treaba e putreda in Romania. Deci am ajuns sa ne uitam in gura unor tigani, care ne fac acum programa Tv.

Putina lume mai judeca drept: de unde au tiganii atatia bani cash? Cum poate un tigan sa vin asa dea, de pe azi pe maine, 600 de mii de euro, un  milion? De unde au avut bani sa ridice sapte-opt palate cu zeci de turle? De ce nu sunt luati serios la intrebari toti cei implicati de provenienta banilor? 
Cersetorie, hotie, trafic de persoane, nu ar trebui luata urma banilor tiganesti? Nu uitati, atunci cand dati bani la cersetori, atunci cand platiti unui tiganus parcarea- taxa de protectie pentru o ora-doua sa va lasati masina in centru in locuri unde parcarea nu se plateste, exact asta finantati. Nu va mai amagiti ca dati o felie de paine unor oameni infometati si nefericiti.

Sigur, Mircea Basescu este de o prostie rara. Mi-l si inchipui cum se uita dimineata in oglinda inchipuindu-si cum e el mai smecher decat frate-su. Ei bine, acele dimineti s-au dus.