marți, 26 noiembrie 2013

Au venit si chinezii, suntem salvati, ce binee!

S-a creat iarasi o isterile teribila, tot in dulcele stil clasic. UE sunt cei rai, care ne iau resursele, ne fura bogatiile, ne jecmanesc, urca pretul alimentelor si carburantilor. Ne fura tara pe care noi nu vrem sa o vindem carevasazaica.
Si chinezii, care vin sa ne dea, sa ne salveze, maica... Cei buni-chinezii. A inceput ca gluma sinistra dar nu e decat varfuletul unui aisberg distrgator. Numai chinezii nu mai venisera in Romania...Sa astepti sa ti se dea, sa astepti sa vina unii sa te tina in palme, fara sa iti pui intrebarea oare ce interes ar avea sa vina unii si sa iti dea daruri? Acum , daca nu vrei sa iti vinzi tara, ai posibilitatea sa o dai gratis.
Macar cu UE lucrurile erau cat de cat transparente.
Vai de steaua noastra...

miercuri, 6 noiembrie 2013

MIORITICE si fara suparare:)

Un ardelean si un oltean(din Caracal) sunt implicati intr-un accident. Amandoi aveau viteza foarte mare. 
Masinile au fost facut praf, bucati din ele proiectate pe cateva sute de metri iar cei doi ies teferi, fara nicio zgarietura. Se uita unul la altul, dupa care ardeleanu’ zice :
- Uite-te la masinile noastre, io cred ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim si sa deschidem o afacere impreuna.
- Daaaa... si io cred ca soarta a fost de vina.
La care ardeleanu’ zice :
- Hai ca aveam o sticla de vin in portbagaj, sa o caut si sa sarbatorim. Gaseste sticla si ii da, prima data olteanului sa bea ca asa e frumos. Bea olteanu aproape o juma’ din sticla, si apoi i-o da ardeleanului, la care ardeleanu’ zice :
- No... eu nu beu... eu astept Politia !!! ...