sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Se strang randurile

"Fostul premier social-democrat Milos Zeman, de 68 de ani, a câştigat detaşat primele alegeri prezidenţiale organizate în Cehia prin sufragiu universal direct, obţinând 55,16% din voturi după numărarea a 98% din buletine", informează astazi AFP, citata de Agerpres."


Cand sunt semne ca vin vremuri grele, castiga socialistii. Dupa ce acestia castiga cu o majoritate covarsitoare, evident ca urmeaza vremuri si mai grele.
Francezii s-au mai trezit, dar ce folos?
Socialistii strang randurile intr-o Europa in criza. Milos Zeman tocmai a castigat Cehia.

joi, 24 ianuarie 2013

Ilie. Prorocul Ilie si Anul Sarpelui de Apa

Despre Ilie Sebanescu e vorba. Da, cel care are contract cu Antena 3.
Nu face nimic decat sa ne spuna cum va fi anul Sarpelui de Apa.
AICI gasiti un mini interviu. Scris simplu, dar concludent.
Daca va asteptati ca eu sa zic acum "Ah, ce bine ca cei care au votat/crezut/sperat in USL vor vedea si vor plati", ei bine, se inseala. Caci nu la ei ma gandesc eu, ci la mine. Fie ca ai vrut, fie ca nu ai vrut USL, esti bun de plata.
Eu nu am nicio satisfactie desarta...
Si ce daca v-am zis una alta prin vara, apoi la alegeri parlamentare? Si voi mi-ati mai zis mie.
Asa, si?


luni, 21 ianuarie 2013

Iar am stat de vorba cu mama Omida

Si da, mi-a spus ce ne asteapta in 2013.
Ne asteapta mariri de taxe si impozite. Scumpiri peste tot.
Va doresc sa aveti forta de munca sa aveti bani sa le platiti.
Mama Omida zice ca nu vede alta solutie.
De data aceasta nici nu a mai indraznit sa imi ceara bani de consultatie, ca i-am spus ca astea le stiu si eu si mama mea si bunica mea si tot poporul.

miercuri, 9 ianuarie 2013

Demoni

Nu dau bani la preoti. Nici de Craciun, nici de Boboteaza. Nu ii primesc in casa. Nu m-am maritat la biserica si nu am pupat poala popii cu credinta. Nu sunt genul sa ma mandresc cu asta sau sa dau sfaturi. Daca as fi putut, as fi refuzat sa fiu botezata.
Relatia mea cu Dumnezeu e directa. Eu ma rog, El imi raspunde. Intotdeauna. Nu imi cere bani, nu imi cere sa merg la slujba de duminica si sa platesc acatiste. Poti fi fericit si bun si simplu si fara biserica.
Da, si cand voi parasi aceasta lume, vreau ca trupul meu sa fie incinerat. In mintea mea nu exista bariere de genul ortodox, catolic, musulman...
Corpul e inapoiat pamantului, intr-o forma care ar trebui sa fie lasata la latitudinea proprietarului. Sufletul e nemuritor si are o alta soarta.