miercuri, 24 octombrie 2012

taci din gura!

Urat mai procedeaza Daciana Sarbu cand e prinsa ca greseste! Urat! Un avion Tarom a fost tinut la sol vreme de 45 de minute pentru ca ea nu a ajuns la timp la aeroport. Evident, sotul a sunat la Tarom sa amane decolarea. Fiind prim-ministrul Romaniei, i-a si reusit miscarea. Numai ca unii dintre cei care platisera biletul si nu au fost bucurosi cu aceasta aroganta, pe buna dreptate, s-au razbunat pe distinsa familie si au trimis povestea la Evenimentul zilei. Via Mircea Marian, cred ca la el am citit prima oara stirea.
Sincer, daca eram eu in avion, procedam la fel. Ma laud ca si eu sunt prietena cu Mircea Marian pe Facebook. Si cu Tapalaga. Si cu Sebastian Lazaroiu. De pe mobil le-as fi trimis povestea, la prima ora, plina de nervi. As fi facut si eu un scandal monstru.
Daca Daciana a procedat gresit, iar povestea nu mai poate fi ingropata, ma asteptam totusi sa si-o asume si sa taca. Si sa se gandeasca la faptul ca altadata nu ar trebui sa mai faca arogante de genul acesta, ca nu toata lumea e simpatizanta pesede si inghite asa ceva.
In schimb, Daciana aduce justificari e genul ca ... si Elena Basescu ocupa trei locuri in avion. Adica aduce un nume la fel de greu in discutie, cu o poveste la fel de tare, tocmai pentru ca lumea sa vada subiectul Baseasca si sa uite de aroganta ei.
Propaganda comunista de doi lei.
Sa iti fie rusine, Daciana Sarbu -Ponta!

Intrucat acum cateva minute a aparut si un act oficial, conform caruia, o data la 4 saptamani avionul in cauza decoleaza cu 45 de minute mai tarziu decat orarul afisat pe, eu am ales totusi sa nu sterg textul de mai sus.
Acesta ramane, laolalta cu intrebarea. Ok, aveai dreptate, dar pentru a demonstra, era suficient sa trimiti pe mail la Ev zilei programul modificat al Tarom. De ce trebuie sa spui repede mvaaai dar si Baseasca face nu stiu ce pe la Tarom? De ce trebuie sa te compari cu ea? Ti se pare ca noi nu stim ca Eba e de obicei, ridicola?
Sigur, dupa acest scandal austriacul Heinrich Vystoupil a refuzat functia de director executiv al Tarom. Evident nu cred ca acesta ar fi putut fi singurul motiv, dar-coincidenta sau nu, cele doua intamplari s-au suprapus. Nu cred ca Tarom poate avea manager privat.

marți, 16 octombrie 2012

Eu nu vad care e problema cu Becali

Becali e deja europarlamentar. Pentru cine nu isi aminteste, omul este in Parlamentul Europei. La fel cum acolo mai gasim si Monica Macovei, Traian Ungureanu sau Cristian Preda. Ne place, nu ne place, Gigi Becali ne reprezinta deja, alaturi de acestia, in Uniune.
Are bani si stie sa isi cumpere functiile.
Daca l-a adoptat PNL sau daca l-ar fi adoptat PDL ar fi fost aceeasi chestiune. Omul deja e politician, este pe orbita, stie ce sa faca pentru a-si cumpara postul pe care si-l doreste.
Sa imi spuna mie cine crede ca dl Catalin Voicu este mai bun decat Becali. Si sa imi spuna si de ce, evident.
Pana una alta, despre asta este vorba in politica: despre bani.
Becali nu e nici cel mai rau, nici cel mai bun. E doar unul dintre cei mai colorati.


vineri, 5 octombrie 2012

Ciocoii vechi si noi

Corina sta in fata camerelor tv si plange de salta camasa de pe ea. Mvaaaiii...Sa nu imi spuneti cat de cool este ea si cat de cool este sa castigi cu Loteria Vizelor si sa pleci in America, taramul tuturor posibilitatilor.
Aceasta actiune mi se pare culmea ipocriziei.
De ce pleaca draga de Corina tocmai acum, cand al Romaniei cel mai cinstit guvern ever a ajuns la putere? Cand ciocoii vechi au fost inlocuiti de ciocoii noi? Din care faci si tu parte, esti chiar o vedeta TV. De ce se plange ca fata ei nu are posibilitati/viitor decent in Romania? A fost pe baricade, a luptat zi si noapte sa demaste PDL-ul, sa il alunge pe dictator, sa vina guvernul Ponta. A luat bani buni pentru asta. Ei bine, draga Corina, esti o invingatoare. PDL aproape ca nu mai exista, Dreapta e o adunatura  ciudata si fara sanse reale acum pe 6 decembrie, iar PPDD nu este decat culmea USL-ului. De ce nu esti fericita? De ce nu culegi laurii luptei tale neintrerupte din ultimii cinci ani?
Esti in echipa castigatoare.
De ce pleci?
De ce crezi ca nu ai nicio sansa cand ai luptat si sustinut cel mai cinstit guvern al Romaniei?
Ai luptat sa ne salvezi de PDL si ai reusit. Ai vrut sa ne convingi seara de seara ca tu stii ca lucrurile vor fi bune si frumoase daca vine Ponta calare pe calul mare si viteaz si curat numit USL. Pe multi i-ai convins. Multi s-au uitat in gura ta.
Si acum, iti iei banii castigati pe vremea cand voiai sa ne scapi de PDL si pleci. Pleci ca nu iti convine PSD. Ei bine, trebuie sa te bucuri, si tu ai un mare aport aici. Venirea PSD ti se datoreaza intr-o mare masura.
Pai e bine, mai Corina? Pai nu iti este rusine, mai Corina?
Pe cei pe care i-ai convins ca merita sa voteze PSD cui ii lasi?
Care e mesajul tau pentru amaratii astia care ti-au sorbit cuvintele seara de seara?