luni, 31 octombrie 2011

Rosia Montana


Trebuie sa stiti

Trusturile de presa au primit in ultimii 4 ani peste 15 milioane de euro prin contracte de publicitate de la compania care intentioneaza sa exploateze metalele pretioase de la Rosia Montana folosind cianuri.

Clauzele secrete ale contractelor de publicitate obliga televiziunile sa nu vorbeasca proiectul minier de rau si chiar sa il sustina in dezbateri prin fabricarea unei opozitii convenabile.

Mai multe dedesubturi gasiti la www.desteptati-va.ro

Luati atitudine!

Va multumim!
Afla mai multe pe www.desteptati-va.ro
Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter, apasati dezactivare

joi, 20 octombrie 2011

Ipocrizia capitalistului naste tot monstri, nicidecum civilizatie

In privinta tiganilor romani, ipocrizia Occidentului nu are limite. Suntem acuzati ca ii discriminam, ca nu ii ajutam sa se integreze si ca ii silim sa locuiasca in ghetouri.
Dar pusi in fata problemei(taberele de tigani din Franta, Spania, Italia sau Anglia), ei procedeaza la fel. POate chiar mai rau si cu mai putine menajamente. Le ard corturile, le distrug taberele, ii leaga fefeles si ii trimit acasa. Casa lor este considerata Romania, pentru ca asa scrie in buletin(in cazul in care au buletin).
Insa nimeni nu vrea sa recunoasca un lucru foarte evident: casa lor este UE. La fel cum situatia dezastruoasa din Grecia ne afecteaza pe toti, ciu mic cu mare, problema tiganilor se va intinde pe toata UE.

luni, 17 octombrie 2011

Propun un ziar numai si numai pentru Serban Huidu si stiri despre Huidu

Nu fac parte nici dintre cei care il urmareau la tv sau pe fm, nici dintre cei care il urau si acum il invita la plimbari prin cimitire. Dar e mult prea mult Huidu peste tot. Si nu e vorba numai despre el, ci despre cat de lamentabili sunt ziaristii din Romania. Punct.