marți, 31 mai 2011

Bani din blogging?

Da, acesta este subiectul pe care il dezbat multi bloggeri in ultima vreme. Din ce in ce mai multi, deoarece piata de publicitate se orienteaza catre noi.
Toti vorbesc despre bani, nu despre creme si sampoane sau parfumuri trimise pentru a participa la o campanie.
Un articol interesant am citit aici

joi, 26 mai 2011

50 de miliarde de euro

Se vehiculeaza ca spaga din vami insumeaza 50 de miliarde de euro.
Mie imi este greu sa cuprind aceasta suma, in mintea mea tinde spre plus infinit.
Imi este greu sa cred ca o astfel de suma exista si altfel decat la modul teoretic.
Dar biine, eu sunt un om obisnuit, vizualizez doar sume de mii de euro. Restul ma depaseste, mi se par abstracte.
Si totusi, vamesii din Constanta si amicii lor au avut aceasta suma in plicuri, buzunare, genti scl.

marți, 10 mai 2011

Regele Mihai se rupe de Casa de Hohenzollern

Citesc stupefiata aici ca incepand cu astazi, 10 mai 2011, nu va mai fi nicio legatura intre regele Mihai si Casa de Hohenzollern. Ca regele Mihai va rupe legaturile istorice si dinastice. Lucru imposibil, deoarece nu poti sa stergi cu buretele arborele genealogic. Nici sa vrei, pentru ca insemnele se afla intiparite pe vecie in ADN-ul tau. Daca Marea Familie s-a dezis de tine si te-a expulzat, ca urmare a intrarii Romaniei in razboi cu nemtii, ce sens mai are sa te dezici si tu in 2011?
Un gest lipsit de relevanta, la un nivel declarativ- superficial,  deoarece el chiar este un Hohenzollern si asa a si ajuns regele Romaniei, datorita faptului ca apartine unei familii stapanitoare.
Umfland gogoasa, daca vine cineva cu hartii si demonstreaza negru pe alb ca este urmasul lui Decebal(stiu, e o gogorita, dar sa presupunem), cine credeti ca ar fi mai "tare" dintre ei doi? Cine ar avea mai multe sanse? Regele Mihai, care incepand cu 10 mai 2011 nu mai e "de Hohenzollern", ci "doar" de Romania", pentru ca asta a fost dorinta bunicului, sau Decebal de Dacia?
Ei bine, eu tin cu Menumorut:)

joi, 5 mai 2011

Doua stiri care m-au bulversat astazi

Prima, ca papa se imbraca de la Prada(hehe, norocosu'), iar cardinalii de la Armani(chestiune de preferinte) si doi, ca au gasit-o dom'le pe Irina Columbeanu, care de fapt nici nu era disparuta.
Stirea cu bin Laden nu m-a bulversat deloc, eu il stiam disparut de multa vreme, doar asta cu aruncatul in apa pare oarecum noua.

Sincer, mai bine imi recitesc blogul sa vad daca mai e ceva de dischist la el:)