luni, 31 ianuarie 2011

vreau bancuri, sa mi se insenineze ziua de luni

Banc primit de la ZUZIX:
Cica iese leul dimineata nervos din casa si da prima data cu ochii de vulpe: - Tu-ţi gatu` mă-tii, cine e regele animalelor ? - Tu, tu, tu esti, maria ta, zice vulpea, uda de frica. Mai merge si da peste lup: - Ia zi ma fraiere, cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acu! - Maria ta, zice lupul, galben de frica. Mai merge el... Intr-o poiana elefantul mânca linistit niste iarba: - Ia zi ma, umflatule, cine e regele animalelor, ca-ti scot inima acu. Elefantul îl prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascand in continuare netulburat. Leul sta incostient vreo juma' de ora, si pleaca schiopatand si mormaind: - Ei daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent !!! )

vineri, 21 ianuarie 2011

Schengen si iar Schengen...

Oare nu am putea sa refuzam sa intram in Schengen? Sa spunem ok, francejilor si nemtilor si finlandejilor, nu ma insistam...
Cred ca ar intra in panica. De data asta ei, nu noi...

marți, 11 ianuarie 2011

Ei vor fi sefii si conducatorii copiilor nostri!

Marii oameni de stat isi scolesc odraslele la institutii prestigioase din intreaga lume. Razvan Placinta este unul dintre ei. Dar la fel este si fiul lui Adrian Nastase, sau puiutii lui Mircea Geoana, o fata si un baiat.
De aceea invatamantul romanesc nu ii mai intereseaza.
Oricum, ei stiu bine: odraslele lor le vor urma frumos si lin functii si vor fi conducatorii copiilor nostri.

Cel mai mult mi-a placut Aura Vasile care nu spune "fata mea studiaza la Cambridge", ci "FECIOARA" mea face si drege la scolile cele 'nalte...
Un articol interesant am citit in aceasta dimineata AICI

marți, 4 ianuarie 2011

Catedrala Mantuirii Neamului

Pentru aceasta constructie megalomanica se vor gasi bani. Sute si sute de milioane de euro asteapta sa fie cheltuiti in acest fel. Deci bani sunt. Si saracie si minciuna pe masura.
Aceasta este imaginea Bisericii in 2011: la ani lumina de nevoile adevarate ale oamenilor.
Ar trebui sa intoarcem spatele acestei Biserici mincinoase si lacome. Eu am facut-o de muuulti muulti ani. Sa nu mai calcam pragurile ei pline de orgolii si sange si sa nu ma platim preotii nici la spovedanii, nici la casatorii, nici la inmormantari. Sa ii lasam bugetari la stat.
 Si sa ne rugam sub cerul liber, pentru ca numai asa am putea fi aproape de Dumnezeu.
Dar cati oameni au curajul sa faca asta? Avem in spate traditii, familie, manipulari atroce ce dureaza de mii de ani.

Un articiol interesant AICI